Dvojitá kvalita potravín (video)

Téma, ktorá naháňa body politikom, no vyrábame si odpad sami pre seba. Holá skutočnosť o tzv. "Dvojitej Kvalite Potravín"

 

Patrick Linhart je potravinový kritik. Túto funkciu si vybral sám dobrovoľne a nie je za ňu nikým platený. Je zároveň prvým mediálnym potravinovým kritikom na Slovensku. Analýze a rozoberaniu potravín sa venuje už vyše 20 rokov. Prešiel všetkými profesiami od kuchára cez baristu, gastro, potravinovú výrobu až po marketing. Poslednú oblasť však rýchlo opustil, pretože sa nevedel stotožniť s nekalými praktikami danej firmy. Veľa cestoval po svete a nedávno sa vrátil na Slovensko, aby mohol šíriť osvetu aj tu. Je autorom relácie Vieš, čo ješ a v súčasnosti pracuje na novom projekte Patrick Linhart bez cenzúry.