Sladká chuť ananásu a čokolády
Ananás najskôr prejde procesom lyofilizácie a potom ho obalíme v BIO horkej čokoláde. Sladká chuť ananásu sa výborne dopĺňa s horkou chuťou čokolády.

Mrazom sušený ananás
Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom, kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva zachovaná chuť, farba aj dôležité vitamíny a minerály.

Zloženie: (72 %) horká čokoláda* (kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*, emulgátor: sójový lecithin*,vanilkový extrakt*), (24 %) lyofilizovaný ananás*, kakaové maslo*. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 100 % surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na bočnej strane Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.
Hmotnosť: 225 g
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
|
2272 kJ / 543 kcal
|
Tuky
|
34,10 g
|
- z toho nasýtené mastné kyseliny
|
20,38 g
|
Sacharidy
|
47,21 g
|
- z toho cukry
|
43,98 g
|
Vláknina
|
8,48 g
|
Bielkoviny
|
7,95 g
|
Soľ
|
0,18 g
|